12 d’agost 2006

Crònica Concert La Gran Orquesta Republicana a Porreres

Ahir a Porreres hi havia un concert 'benèfic' per fomentar la donació de sang.
Així si donaves sang entraves al concert per 5 euros. Si eres de Porreres entraves gratis. Si no 15 euracos... Per veure Sterlin, el nou grup de la cantant de Sunflowers (no em varen agradar gens), Maga (horribles pel meu gust), Babasónicos (també horribles pel meu gust), tots ells pop horribilis. Finalment la única nota de color, d'alegria bauxa i bona música de la nit.

La Gran Orquesta Republicana

Amb el seu repertori habitual d'aquesta gira. La nota negativa, alguna persona amb discapacitat mental que es va dedicar a tirar pedrades a LGOR (jo hagués preferit en qualsevol cas que no les tirés o que les tirés a qualsevol dels altres tres grups). Però no pedrades amb pedretes, sinó amb pedrots de 3 cm de diàmetre. Bé, llevat d'aixó un gran concert de LGOR...

Ens parlaren de El Paraiso i del Mundo Libre en el qual domina El Miedo Global, i del seu ideal de República impossible. (Que comenci La Huida de tots els monarques! ) I ens feren Imaginar la victoria de los vencidos.

Sabien que Te Quiero, i que Locos pensam en un món sense militars. Ells, com molts homes, ens explicaren que tenen una dona atravessada a les parpelles que no els deixen dormir La noche. Ens recordaren que sempre hi ha algú que t'omple la Vida de Colores.

Cantaren de La Pequeña Muerte que és La Vida, de la qual tots en som Caminantes, necessitats de El Viento y El Aire, i bregant per saber quin és Mi Territorio. En poques paraules montaren una Fiesta 'de cuidado', fent-nos emprendre El Viaje per a deixar de ser Los Nadies, amb plena Información, i sempre buscant el Lado Bueno de la gent.

Lo importante está en tu cabeza. Perdido pero no oblidat.
Mañana, Dime que hice ayer.
Pasar-m'ho bé amb LGOR.
Una nit de ska i Reggae Republicano.

I dia 19 toquen a Felanitx!!!!!!