13 de desembre 2005

Skatalites perd força

Un dels meus passatemps és, de tant en tant, visitar les webs dels mítics grups per veure si s'acosten per Barcelona (o per Mallorca quan hi sóc, però aquesta segona opció tendeix a la ciència ficció)...

Així l'altre dia vaig 'passar' per la pàgina web dels Skatalites... Crec que sobren les presentacions per a la majoria... Els que no els conegueu... Bé... Ja en parlarem amb més detall en un altre moment.

Bé, la Notícia, trista, que vaig descobrir en visitar l'esmentada web és que un dels pilars i el més carismàtic dels components dels Skatalites originals que encara resten vius ha decidit deixar els Skatalites (amb una mica de mal rollo) per dedicar-se a la seva carrera en solitari. Es tracta de Lloyd Brevett, el contrabaixista. La veritat és que personalment no ho entenc... No acabo de veure quina carrera en solitari vol fer als 70 anys... Però allà cadascú.

De totes formes, seria un detall que la resta, que encara 'contenen' 3 membres dels originals i 1 de la segona formació es passin malgrat tot per Barcelona.