28 de desembre 2005

Clos prohibirà l'ska i la música jamaicana

L'execrable Joan Clos, alcalde de Barcelona, vol presentar i aprovar una nova ordenança que prohibirà la música jamaicana (incloent l'ska, el reggae, el rocksteady i el ragga) a tota la ciutat. En particular no es podrà fer concerts d'aquest tipus en tota la ciutat a l'aire lliure i els clubs i sales de concerts que organitzin concerts d'aquests estils rebran importants multes.

Segons Joan Clos, aquesta mesura va estretament lligada a la seva particular croada contra l'incivisme ja que moltes de les cançons d'aquests estils fomenten la consumició de begudes alcoholiques, especialment de cervesa i de substancies incíviques o il·legals com la marihuana. Com el mateix alcalde ha dit: "l'altre dia, escoltant un CD pirata amb una mescla de cançons de Skatalà, Dr. Calypso i els Discípulos de Otilia que em va passar l'inpresentable President de la Generalitat, el Pascual, em vaig sentir profundament tentat de prendre'm una cervesa i fumar-me un porret... Clar, si els adolescents incívics escolten tot el temps aquesta música no m'extranya que beguin tant i que acabin per fer-se pipi a sobre!!!! Cal acabar d'arrel amb aquestes situacions. I com que no hi ha banys públics a Barcelona, cal evitar que als joves els entrin ganes de pixar"

Quan s'ha preguntat a Pascual Maragall sobre el CD, ell afirma que no en sap res, que no és seu i que en qualsevol cas, no és pirata, que li ha copiat un amic que és de CIU i li volia fer la punyeta.