15 de maig 2006

George Faith (II), Alguns Temes

Alguns temes del Soulful (1997) també disponibles a 100 Reggae Hits (House Of Reggae).

Have I told you lately that I love you: Reggae romàntic (Lovers Rock) tranquil i ple d'influència soul. La base rítmica i instrumental es manté en un segon pla per donar tot el protagonisme a l'intèrpret. És una versió del tema amb el mateix nom popularitzat per Bing Crosby & The Andrews Sisters. De fet ha estat versionat per molts altres artistes.

Once Upon A Time: També reggae molt melódic i impregnat de soul music. De ritme de mig temps, que s'enganxa molt per ser un lovers rock. A més de la interessant interpretació de Faith, cal destacar de nou la interessant base malgrat que aquesta resta en un segon pla.

Please Stay (Disco Style): Poques coses diferencïen aquest tema dels anteriors. Potser l'etiqueta de Disco Style intenta indicar que es dona una mica més d'importància a la base rítmica. Però l'aire romàntic i el ritme ballable fan aquest tema molt apropiat per a alguns moments... Que no venen al cas. O si?

Love & Affection (Disco Style): Un altre tema amb l'etiqueta de Disco Style, amb aire romàntic i ritme marcat... Evidentment no és res de l'altre món. Però com he indicat abans hi ha cançons més apropiades per uns moments que d'altra. I aquesta, per a algunes situacions pot anar bé.

If Loving You Is Wrong (I don't want to be right): Retorn al reggae més melódic i més proper al característic soulful lovers rock de Faith. Encertat acompanyament de la guitarra que es permet alguns petits solos de certa gràcia. De ritme tranquil, d'aire molt romàntic, i amb una interpretació plena de vida.