05 de setembre 2006

Crònica Festes de Gràcia (ii): Aramateix i Discípulos de Otilia

Al carrer Bailén una oferta de les més atractives de les Festes de Gràcia: Aramateix, un dels nous grups de Titot, ex-líder de Brams i els ja més que mítics Discípulos de Otilia.

Els primers a començar foren Aramateix, que varen tenir lleugers problemes de sonorització i el que ja he comentat algun altre lloc: cal que les components femenines es relaxin una miqueta... Que se'ls veu molt tenses i això talla el rollo. Després de 3 concerts d'Aramateix he arribat a la conclusió que alguns dels temes del seu primer disc enganxen poc... Però no és res que no puguin arreglar a altres discs que vindràn... El concert, com és habitual, repàs del disc, homenatge a Brams amb 5 temes i algun tema que encara no sé d'on surt. Per començar sempre , i a partir d'aquí, en un o altre ordre, Quatre Banderes, la genial (possiblement la millor, com a mínim és la que més m'agrada) Ara No Es Fa Però Jo Encara Ho Faria, D'Aquí No Em Moc (que està bé, però...), Si Vols Parlem Del Temps, Desoir El Toc (no acaba de...), Merda Pels Vius (tampoc...), Funcionari i Manfred pel que fa al disc. Després un tema sobre Palestina, un tema nou, un tema dedicat a l'Isanta i la secció de Brams: La Plaça, Dilluns que vé, Ho endevinaràs, Soc d'un País...

Després els Discípulos de Otilia varen acabar d'acabar amb les forces del públic de tant ballar... Llàstima de la mala sonorització o la mala qualitat dels altaveus... Els Discípulos varen pujar pets del tot a l'escenari i tot i així varen oferir el seu millor repertori: No Hay Color, Monstre Bú, Potpourri (Animal Racional, Verde Hipocresía, Y Tan Panchos, La Cabra), Beer Friends, Adrian Un Mutante más!, Fofó, Buen Viaje, Perfect Day, Ska Zone, In The Basement, Cilinder Man, Jackpot, Sham 69, Tormantós Ska, HIG, Frutos Prohibidos, Losing Papers, Sex Online, Pantone 428 Gris Cornellà (m'agrada molt i em va fer molta il·lusió: era el primer cop que la sentia cantada per Discípulos - a la presentació del disc va sortir el Titot a cantar-la), El guateque, The Satellites i Punky's Flight. Quin concertet eh!!!!!!!! A veure si els promotors els pillen més sovint, que per algo aquest any en fan 15 d'existència!!!!!