19 de gener 2006

Syphosis - Terra (1a maqueta)

La primera maqueta d'aquest grup de Pollença, es deia Terra i tenia unes 7 cançons. Com que fa moltíssim que no l'escolto, seré breu i em limitaré als detalls que recordi:

1-Intro: la veritat és que no recordo gens la Intro (intentaré trobar i escoltar la cinta i augmentar la informació, encara que no és imprescindible ja que crec que està més que exhaurida)

2-Pobre Joan: trista història d'un home, en Joan, de molta mala sort, a qui tothom deixà de banda. Un ska lentet i molt agradable.

3-Si fossis terra: primera versió d'aquesta cançó que també apareix al disc però en una versió molt diferent (més madura, evolucionada y amb un ritme més ràpid). Malgrat tot he de confessar que aquesta primera versió em tornava boig, estava entre les meves 10 cançons ska preferides... I la lletra, com no pot ser d'altra manera, de lluita. "Si fossis terra, series llibertat!"

4-No en volem cap: versió particular de la banda de la tonadeta popular no en volem cap. Versió pollencina: volem volem volem volem beure mesclat!

5-Syphosis: recordo poques coses d'aquesta cançó. Recordo que m'agradava.

6--Pobre Joan(instrumental): reprise instrumental de la segona cançó de la banda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M´has abandonat,
es la canço que et falta a la llista
i era la millor, però ningu va veure el potencial del trombonista que tocava amb ells. estava sonat però espectacle com ell ningú, el millor concert palma parc de la mar 98
teloners de brams.
En Mateu fou l´unic que va fer botar a la gent com si fossin els ac/dc.