11 de febrer 2007

POTATO + SKARFACE

Aquest divendres 16 de Febrer, una gran nit... Trista nit.

Concert inicial de la gira de Comiat de Potato, acompanyants en aquesta ocasió pels francesos Skarface.

Un concert ENORME.

Producciones Vikingas, agència de management dels dos grups així com de Begoña Bang Matú (entre altres) són els promotors del concert, enmarcat en la Skarnaval Reggae Party.

Així, Divendres, 16 de Febrero obrirà les portes aquest Skarnaval, en una nit repleta de ritmes jamaicans, a la qual la llegendaria banda Potato arrenca la seva gira de comiat. Com ja hem esmentat estaran acompanyats per la banda francesa Skarface i l'ambientació musical correrà de la mà de Dj Xeriff. El citat minifestival tindrà lloc a la genial Sala Apolo de Barcelona.

Hora: 20:00h Obertura de portes
20:30h Inici del concert


Més info dels grups

POTATO

Potato, la banda de Ska Reggae més veterana de la península acaba d'anunciar la seva gira de comiat per aquest any 2007. La formació, nascuda a Vitoria l'any 1984 dins del que va ser anomenat Euskadi Tropial, posará fi a la seva existència després de 23 anys d'activitat durant els quals han editat 9 discs, han realitzat centenars de concerts per tot l'estat i ha acollit en aquest període aprop de 50 músics.

Per a aquesta última gira, que s'iniciará amb aquest concert, s'incorpora al grup Aianai, el fundador de la banda i autor de temes com Miguelín el Cashero, El Águila, La clase obrera, Txop Zuei, Kuiti o Rula.

Precisament aquests i altres grans éxits de Potato com El Sultán, Sube, Plántala, Reggae Popular Riojano, Punki Reggae Party, Elástica Conciencia, Puro Derroche, Pegamento, Kiki, Babilonia, Jhonny Brusko, Monkey Man o Jamaica Ska seran la base del repertori d'aquesta última gira en la qual la banda vol agraïr als seus milers de seguidors la fidelitat i l'afecte que durant tot aquest temps els han demostrat.

Així doncs estam al davant de la darrera oportunitat de gaudir de la música ballable, cadencionsa i rítmica, del peculiar reggae i ska que practica Potato, sense estridencies però amb un clar missatge de diversió y compromís apte per a tots els públics. I amb la seva indubtable gran qualitat instrumental.


SKARFACE

Amb una dotzena de discos a l'esquena, casi un per any, Skarface és una de les bandes més importants de l'ska francés independent desde que sorgiren l'any 1991 . Ritmes jamaicans, barreja d'ska, reggae i punk donant forma a uns himnes skatalítics que faran la delícia dels assistents a aquest festival, convidant-los a ballar sense remisió al compàs del frenètic ritme desplegat per les guitarres, el saxo, el baix, el trombó i la bateria.

DJ XERIFF

L'ambientació musical correrà a càrreg de Dj Xeriff (Dr.Calypso), un clàssic al recorregut de sales de la ciutat, les seves sessions abarquen tot el ventall de sons negres: ska, reggae, soul, funk, rocksteady...

Lloc: Sala Apolo. C/Nou de la Rambla 113. Barcelona.

Metro: Paral.lel, Autobuses: 20, 36, 57, 64, 121, 157, N0 y N6
Entrada: 15 € anticipada (Revolver, Etnomusic, Kebra, Daily, Hot Shots y Atrapalo.com)
18 € en taquilla