29 de març 2009

STOP PIRAT'S

PIRAT'S SOUND SISTEMA
Després de 5 anys d'activitat frenètica, el grup de Sants farà una aturada temporal del projecte per treballar un nou espectacle, una nova formació i noves cançons. Us mantindrem informades de totes les novetats del grup a través de les nostres webs habituals!
www.myspace.com/piratssoundsistema

27 de març 2009

DIJOUS PAELLA

DIJOUS PAELLA
Allò que començà com un divertimento s'ha convertit en un projecte de referència en l'escena rumbera i festiva del país amb un únic disc però molta marxa underground en els darrers 4 anys. Dijous Paella destaquen per ser l'únic grup de rumba catalana amb frontman femenina, per tenir una potent secció de vents (s'ha acabat la cobla, de moment) i per facturar cançons que esdevenen himnes populars. El 2009 tindrem nou disc i nova gira.
www.myspace.com/dijouspaella
www.dijouspaella.cat

Nou disc de Dijous Paella: “Vol. 2”

Després de recórrer tot Catalunya en els darrers anys amb el seu primer disc autoeditat, ara ens presenten el “Vol. 2” que sortirà a la venda el 21 de març. Amb una base apuntalada fermament amb ventiladors de luxe, guitarres de qualitat i contrabaix, el ritme es dispara amb una secció de percussions colpidora a base de caixons, bongos i campanes. Afegiu-hi secció de vents (trombó i trompeta), les col•laboracions transversals de Rafalito Salazar (Ai Ai Ai) i Yumitus (que tant disparen ventiladors, com corus o percussions) i les melodies i jaleos d'Àgata Casas i ja ho tenim. Ja podeu escoltar noves cançons al seu MySpace.
La primavera d'aquest any serà rumbera!
BEN AVIAT EL TROBAREU A LES BOTIGUES. NO US PERDEU EL CONCERT DE PRESENTACIÓ EL 30 D'ABRIL A LA SALA 2 (Apolo) de Barcelona.

25 de març 2009

DR CALYPSO ES REACTIVA

DR. CALYPSO
El 2009 farà 20 anys que l'emblemàtic grup barceloní va començar a tocar empès per la febre dels ritmes jamaicans i la música negra: ska, rocksteady, reggae i soul. Dues dècades després, centenars de concerts realitzats i desenes de discos editats, Dr Calypso continuen marcant la pulsació del nostre cor. De cara al 2009 el grup encetarà la gira d'aniversari i ens oferirà un nou disc d'estudi. Per a tots i totes les que hem crescut amb ells i pel jovent que puja, és una gran notícia a celebrar. Per molts anys més de clàssics, Calypso!
www.myspace.com/doctorcalypso
www.drcalypso.com

23 de març 2009

Notícies: Obrint Pas es pren 6 mesos de calma

OBRINT PAS
Després de cloure un 2008 ple d'èxits nacionals i internacionals (amb gires incloses a Cuba i Veneçuela), el grup de l'Horta atura els motors del seu ritme frenètic per produïr un nou espectacle de cara a finals d'any.
www.myspace.com/obrintpas
www.obrintpas.com

05 de març 2009

The Pepper Pots 'Shakes' USA

Ja està disponible als Estats Units el 2º disc de
The Pepper Pots "Shake It!"


La coneguda discogràfica americana Megalith Records (The Toasters, New York Ska Jazz Ensemble, Mr. T-Bone...) ha editat el segon L.P "Shake It!" de The Pepper Pots als Estats Units.

http://www.megalithrecords.com/store/product_info.php/products_id/396