27 de març 2009

DIJOUS PAELLA

DIJOUS PAELLA
Allò que començà com un divertimento s'ha convertit en un projecte de referència en l'escena rumbera i festiva del país amb un únic disc però molta marxa underground en els darrers 4 anys. Dijous Paella destaquen per ser l'únic grup de rumba catalana amb frontman femenina, per tenir una potent secció de vents (s'ha acabat la cobla, de moment) i per facturar cançons que esdevenen himnes populars. El 2009 tindrem nou disc i nova gira.
www.myspace.com/dijouspaella
www.dijouspaella.cat

Nou disc de Dijous Paella: “Vol. 2”

Després de recórrer tot Catalunya en els darrers anys amb el seu primer disc autoeditat, ara ens presenten el “Vol. 2” que sortirà a la venda el 21 de març. Amb una base apuntalada fermament amb ventiladors de luxe, guitarres de qualitat i contrabaix, el ritme es dispara amb una secció de percussions colpidora a base de caixons, bongos i campanes. Afegiu-hi secció de vents (trombó i trompeta), les col•laboracions transversals de Rafalito Salazar (Ai Ai Ai) i Yumitus (que tant disparen ventiladors, com corus o percussions) i les melodies i jaleos d'Àgata Casas i ja ho tenim. Ja podeu escoltar noves cançons al seu MySpace.
La primavera d'aquest any serà rumbera!
BEN AVIAT EL TROBAREU A LES BOTIGUES. NO US PERDEU EL CONCERT DE PRESENTACIÓ EL 30 D'ABRIL A LA SALA 2 (Apolo) de Barcelona.