21 de setembre 2008

The Pepper Pots a la Gruta 77

Ja fa uns mesos que varen passar per Madrid "The Pepper Pots", una fantàstica banda catalana d'ska.
Ara mateix es podria dir sense molts problemes que hi ha dues bandes joves d'ska catalanes que sobresurten per sobre les demés... Una és, indiscutiblement The Cabrians.

L'altra és The Pepper Pots.
The Pepper Pots es presenten amb una formació de 3 vents, teclat, baix, bateria, guitarra i 3 veus femenines extraordinàries, amb un estil d'ska jamaicà dels 60 amb una fortíssima influència soulera Motown. Sense anar més lluny, a mode de declaració d'intencions, no solen faltar mai als seus concerts els medleys de Skatalites i de The Supremes.

Veure un concert d'aquest formidable grup és tot un luxe, per això quan vaig assabentar-me de que actuaven a Madrid, no vaig dubtar ni un segon en anar-hi.
En principi una amiga de Madrid m'havia d'acompanyar, però l'avió amb que havia d'arribar a Madrid de Vigo es va cancel·lar. Tot i aquest entrebanc i cert sentiment de tristesa per la recent mort d'un conegut vaig resoldre a anar-hi encara que fos sol. I no vaig fer malament perquè el concert va valer moltíssim la pena i a més vaig aprofitar per conèixer gent.

El concert era la presentació del seu segon disc, Shake it! (2007), un disc que té una versió que em torna boig de "Be My Baby", cançó popularitzada per les Ronnettes l'any 1963. La veritat és que la versió de The Pepper Pots a mi m'embogeix. Però en definitiva la resta del disc també és formidable.

I així trancorregué el concert, entre versions, i temes dels dos discos de la banda, l'abans esmentat Shake it! (2007) i el primer disc de la banda Swingin’ Sixties (2004), el qual encara no tinc el plaer de tenir.

Ara només em falta aconseguir el primer disc i aconseguir unes fotos que em varen fer en aquell concert... Si les aconsegueixo les afegiré a aquest apunt!!!!

La idea però és ben clara: The Pepper Pots és un grup molt gran!! I les seves cantants són molt simpàtiques.

18 de setembre 2008

The Pepper Pots al BAM Festival

The Pepper Pots info:

THE PEPPER POTS AL BAM FESTIVAL

The Pepper Pots després de més de 25 actuacions realitzades durant aquest estiu, finalitza la temporada de concerts abans de tancar-se a gravar el seu tercer L.P, que es publicarà a principis del 2009. Abans però, resten 3 últimes actuacions d'entre les quals destaquen la del proper divendres 19 de Setembre al Festival BAM de Barcelona, que tindrà lloc a l'antiga fàbrica Fabra i Coats a partir de les 22:30h juntament amb la Kinky Beat i el 20 de Setembre a les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

THE PEPPER POTS AL BAM FESTIVAL

The Pepper Pots después de más de 25 actuaciones realizadas durante este verano, finalizará la temporada de conciertos antes de encerrarse a grabar su tercer L.P, que publicarán a principios del 2009. Antes pero, quedan 3 últimas actuaciones entre las cuales destacan la del próximo viernes 19 de Septiembre en el Festival BAM de Barcelona, que tendrá lugar en la antigua fábrica Fabra i Coats a partir de las 22:30h junto a la Kinky Beat, y el 20 de Septiembre en las Festes de Santa Tecla en Tarragona.

THE PEPPER POTS AT BAM FESTIVAL


After more than 25 shows given this summer, The Pepper Pots finishes the concerts season before shut themselves away for recording what will be their third album which will be published at the beginning of 2009. Before this, they'll still play on three last shows among which it stands out next friday 19th September in the BAM Festival of Barcelona that will take place in the old factory Fabra i Coats at 22:30h together with The Kinky Beat, and the next day, 20th September they are playing in Tarragona on Festes de Santa Tecla.

Próximes/Próximas/Next Shows:

19 de Setembre: Bam Festival (Barcelona) – 22:30h Fabrica Fabra i Coats

20 de Setembre: Festes de Santa Tecla (Tarragona)

27 de Setembre: Festes del Prat de Llobregat

**********************************************************************************************

THE PEPPER POTS GUANYA EL PREMI A LA MILLOR

BANDA D'SKA 2008 ALS PREMIS POP-EYE

The Pepper Pots guanya el premi a la millor banda d'Ska del 2008, als premis de la música i la creació independent POP- EYE, que es cel·lebren a Càceres entre el 18 i el 27 de setembre durant el Festival Pop Art.

THE PEPPER POTS GANA EL PREMIO A LA MEJOR

BANDA DE SKA DEL 2008 EN LOS PREMIOS POP-EYE

The Pepper Pots gana el premio a la mejor banda de Ska del 2008, en los premios de la música y la creación independiente POP-EYE, que es celebran en Cáceres entre el 18 y el 27 de septiembre durante el Festival Pop Art.

THE PEPPER POTS WINS THE PRIZE OF THE

BEST SKA BAND OF 2008 ON POP-EYE AWARDS

The Pepper Pots has been awarded for the Best Ska Band of 2008 on Music and Independent creation POP-EYE awards that will take place in Caceres between 18th and 27th of September during the Pop Art Festival.

Els Premiats a les diferents Categories són:

--Premio Especial a una trayectoria: MASSIEL
--Grupo nacional: LA CASA AZUL
--Album nacional: LOS PLANETAS
--Album de debut: RUSSIAN RED
--Grupo extremeño: CAJÓN DE SASTRE
--Grupo portugués: THE PROFILERS
--Grupo europeo: MY LITTLE PONY (Noruega)
--Grupo internacional: SEAN RILEY & THE SLOWRIDERS (Portugal)
--Maqueta: SUPERNOVA
--Revelación nacional: THE BLOWS
--Mejor voz: CAROL (CAJÓN DE SASTRE)
--Programa de TV: MIRADAS 2 (TVE)
--Programa de radio: DISCOGRANDE (RADIO 3)
--Festival: NAVALPOP
--Publicación: EP3 (EL PAÍS)
--Web: MAGIC POP
--Videoclip: LA REVOLUCIÓN SEXUAL
--Canción: MUNDO MARAVILLOSO (JUAN RIVAS)
--Novelista: KIKO AMAT por LAS COSAS QUE HACEN BUM
--Fotógrafo: MIGUEL TRILLO
--Psicodelia: STAY
--Ska: THE PEPPER POTS
--Soul: THE FABULOUS OTOMANS
--R&B: THE CANARY SECT
--Mod: LOS CHICOS DEL SÁBADO
--Powerpop: PETER COLOURS
--Punk: THE HILDEGARDS
--Grupo femenino: THE SATELLITES OF LOVE
--Surf: BORN LOSERS
--Indie pop: INDIGO
--Electrónica: SCUD HERO
--Folk: OLIVIA DE HAPPYLAND
--Tecnopop: AUSTRIA
--Indie rock: HOMELESS
--Garage: THE PHANTOM KEYS
--Jazz: NO REPLY
--Lounge: JUAN RIVAS