30 de juliol 2009

Valènciaska.net i el nou disc de Ki Sap

És sempre d'agraïr descobrir llocs extraordinaris relacionats amb el món de l'ska.

Per això em va apassionar rebre una felicitació pel meu blog d'aquet grup de


Un lloc ideal per a estar al día de l'actualitat de l'ska fet a València, que té en Ki Sap el seu màxim exponent actual.

Sense cap dubte l'incorporaré a la llista d'enllaços destacat d'aquest humil blog que es manté en un llindar mínim d'activitat...

Però per compensar podreu llegir a www.valenciaska.net la gran notícia del nou disc de Ki Sap, incluent l'enllaç a la descàrrega gratuïta del disc!

12 de juliol 2009

The Slackers a la Gruta'77 - 2008





Avui us porto algunes fotos i alguns comentaris d'un concert molt vell...
Els Slackers de Dave Hillyard varen tocar a la Gruta '77 a l'Octubre de 2008. Ja fa gairebé un any.
Com sabeu jo últimament he estat de feina fins al cul i no puc actualitzar aquest bloc amb la freqüència que voldria.

Feta la petició de disculpes parlem del grup.



The Slackers, com la majoria dels grups de ska nordamericans més actuals, combina els ritmes jamaicans amb una forta presència instrumental amb les tonalitats soul que pel que es veu tant agraden als nordamericans. Justament per això hi ha tants i tants grups que tenen en el seu repertori una proposta que reflexa aquest fenòmen fidelment.

En aquest sac hi tenim Eastern Standard Time, hi tenim Westbound Train, com a grups joves de la moguda i en menor mesura però major experiència The Toasters, vertaders pioners de la música ska nordamericana. Clar que com ja he dit, the Toasters només adopten el so soul a pinzellades.

L'altra influència enorme de The Slackers suposo que es New York Ska Jazz Ensemble. I si no ho creieu escolteu David Hillyard and the Rocksteady 7.

Si en general els grups tan souleros a mi no em molen gens, val a dir que Slackers tenen un punt de qualitat addicional que els destaca sobre els altres.
Si tinc tantes fotos del teclista és per l'ESka, que es va sentir en tot moment altament interessada pel morbo que li feia el figura! :). Per als que no ho sapigueu l'ESka es una noia que m'acompanya a tots els concerts del rollo que pot.
Es la que surt a la foto amb el trombonista d'Slackers, i està com una cabra (en el bon sentit) i és la meva salvació musical a Madrid. Si la veieu enlloc tracteu-la genial! :)

El concert va ser interessant, força interessant, malgrat com ja he dit la meva falta de gust per al so més soulero. En qualsevol cas, va ser una nit extraordinària i no dubtaré a tornar a veure'ls...