01 de gener 2008

Per començar el 2008, Mentides del 2007

A aquest blog, vull començar l'any denunciant mentides. Mentides dels mitjans de comunicació mallorquins que només manipulen per influir en la opinió pública.

Els fets daten del 11 de Novembre de 2007. A Mallorca el col·lectiu Mallorca Republicana va organitzar una festa republicana, i el


en va informar així el dia següent (EL QUE NO VA PASSAR):

Però és fàcil anar allà d'ofici, fer una foto una hora antes del començament de l'esdeveniment i intentar ridiculitzar un acte commemoratiu d'una Espanya que era més respectuosa amb les diferències i amb les minories.

Per sort ja estam curats d'espants. I els propis organitzadors, per tal de desmentir la notícia ens envien aquestes fotos. Jo les difonc perquè quedi clar qui MENTEIX i qui no. Qui MANIPULA i qui no. NO VAGI PER DIT.


EL QUE SI VA PASSAR



115 persones acudiren al dinar popular organitzat pel colectiu Mallorca Republicana, en la segona edició de la Fiesta Republicana celebrada a Ses Voltes (Palma de Mallorca). 70 perones varen veure actuar a la companyía teatral Ses Judites i aprop de 1000 persones acudiren al concert de S'Arrual Jazz Mort, Grollers de Sa Factoria y Quatermass.

La nit anterior prop de 2000 persones disfrutaren del concert de Potato, La Vereda y B.B.M.E.



Jo no hi vaig poder anar al concert de Potato, però aquesta foto demostra que vagin on vagin, deixen i deixaran la seva emprempta!

Des d'aquest blog un suport a Mallorca Republicana, per la seva tasca i per promoure alhora grups com La Gran Orquestra Republicana, Potato o Skaparrapid.